Nyhedsbreve


NYHEDSBREV MAJ 2021

1. måned i ny salon med stor succes 🙌❤️


Jeg vil hermed benytte lejligheden til at takke alle jer nye kunder for den store tillid I har vist ved at betro mig jeres fantastiske “snuder” 🙏


Det har været en spændende måned og jeg har med stor fornøjelse mødt jer ejere men ikke mindst jeres dejlige hunde.


De fleste hunde der har været hos os er gået glade og logrende ud af salonen, og jeg har oplevet at mange af jer ejere har været forbavsede over at jeres hunde har følt sig “hjemme”og frivilligt er gået ind i salonens klippestue eller bade og spa afdeling igen - som om de ejede det hele og absolut ikke havde tænkt sig at forlade stedet med det samme - ihvertfald ikke før de havde fået en ekstra godbid.
Det gør mig så glad inderst inde i mit hundehjerte ❤️


Mange er rigtig gode til at passe og pleje pelsen på deres hunde, men når det er sagt, så er der altså også nogle der ikke plejer pelsen som den skal, hvis den skal forblive filterfri imellem salonbesøgene.
Det kan der naturligvis være mange forskellige årsager til.
Hos By Komi er det gratis at få råd og kyndig vejledning til at holde hunden fin og filterfri så evt. nedklip undgåes.
Det er bare at spørge når man alligevel er på salonen, eller droppe ind forbi når det lige passer. Vi vil altid være behjælpelige og guide jer så godt vi kan.


TILBUD:


I maj tilbyder vi -20% rabat på “Små Behandlinger”:


Bad inkl. blowtørring

Negleklip

Poteklip

Klip v/øjne

Intimklip

Ørepluk/rens

eller

den samlede behandling “Lille Rundtur” som er en fordelagtig behandling der består af alle ovenstående små behandlinger, dog er "lille Rundtur" uden bad og blowtørring.

Rabatten fratrækkes ved betaling i salonen.Vi ser frem til et travlt forår og er stolte af at være med til at gøre Hellerup & omegns hundesnuder fine, forårs- og sommerklar.


Husk du altid er velkommen til at vente i loungen imens din hund bliver forkælet.

Vi vil gøre vores yderste for at du også føler dig velkommen og en smule forkælet med lidt lækkerier til ganen i ventetiden.

Læs evt. mere på vores hjemmeside:

De bedste hilsner


By Komi Hundesalon


Strandvejen 136 - 2900 Hellerup - 50108030  www.bykomi.dk

Følg os på Facebook & Instagram

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes